~~La petite Haydee~~

~~La petite Haydee~~

Den lilla, snälla, glada och oskyldiga Haydees äventyr i den stora världen

Här hittar man tankar om allt och inget. En hel del av inläggen handlar om språk, skola, invandring, läraryrket osv, men också mer allmänna och vardagliga saker får plats i denna blogg.
(I alla fall för tillfället hittar ni mer att läsa på adressen http://littleheidiofthemountains.blogspirit.com/)


Tisdagstema: Hållbar

TisdagstemaPosted by Haydee Tuesday, May 15 2007 17:44:32
Veckans tema, hållbar, var inte bland de enklaste. När jag försökte hitta något hållbart att fota kom jag på att oavsett vad som händer med alla de saker vi har och med alla de människor vi möter så är minnena något som blir kvar. I alla fall de trevliga minnena.

Trevliga minnen har jag många, men när jag försökte hitta något gemensamt för de så var sommarstugan i mellersta-Finland något som ofta var med. Redan när jag var liten brukade jag ta med en kompis till sommarstugan och där hade vi mysigt i några dagar. En återkommande gäst har varit S, som var en av mina favoritgäster redan när vi barn, men som även är min favoritgäst nu när vi är äldre. Här sitter vi och äter mansikkamaitoa (undra om det heter jordgubbsmjölk på svenska då..?). Bilden togs någon gång i slutet av 80-talet skulle jag gissa. Förutom minnena, är även vänskapen med S, sommarstugan och t.o.m. bordet på bilden väldigt hållbara.
Blog Image

  • Comments(0)//lapetite.haydee.se/#post96